CH OLIVA INFANTIL MASCULINO CAMPEÓN DE LA LIGA REGULAR AL VENCER AL ONTENIENTE

Por
Publicado: diciembre 12, 2016
foto-web

L’infantil Masculí, del CH Oliva es proclamava campió de la lliga regular en l’última Jornada en un partit molt intens davant el 2n Classificat CH Ontinyent
El partit no sols començava en el moment que l’arbit donava pas a l’inici de l’encontre, Sinó, amb un Intens escalfament, i cadascú mentalitzat en la faena que havia de fer, Començant per l’afició, els Jugadors i l’entrenador. Els Saforencs eren sabedors que si remaven tots a una, la víctoria mai es podria escapar, i sumarien 2 punts al caseller dels guerrers de José.

Un Inici de partit amb una mica de nervis amb el que estava en joc, permetia a l’equip visitant ficar-se 1-3 al marcador. Una Intensa defensa Local durant tota la primera part i l’atac molt elaborat amb el joc col·lectiu, superioritats amb els extrems, i moviment sense baló a l’espai lliure, feia que és marxaren en el marcador amb un avantatge de 4 gols. I així poder iniciar la segona part, amb plena confiança però sense baixar la guàrdia.

L’inici de la segona part començaria amb una miqueta de nerviosisme, ja que l’equip Visitant ens faria un parcial de 0-3, i 2 exclosos per part dels de la Safor. Una recuperació vital per la defensa local, i un atac llarg. Faria que el Tècnic saforenc Jose Vte, demanara, un temps mort, per aclarir aspectes en defensa i en atac. I llevar-los eixa pressió o nerviosisme que tenien damunt. I aixina ha sigut. Fora nervis i a fet el que millor saben, Jugar a l’handbol.

Resultat Final 20-17! On amb aquest resultat ens proclama Campions de Lliga Regular 2016/2017!

Enhorabona! Al Tècnic José Vte i aels seus guerrers Infantils! Per l’èxit aconseguit. A continuar treballant i gaudint d’aquest esport, i continuat fent-mos Grans!

123 OLIVA!

“NINGUNO DE NOSOTROS ES MÁS IMPORTANTE QUE EL RESTO DE NOSOTROS”

VORE FOTOS DEL PARTIT

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com