CH OLIVA SENIOR MASCULÍ ESTRENA VICTÓRIA EN EL PRIMER PARTIT A CASA

Por
Publicado: octubre 24, 2018
FOTO SENIOR MASCULI WEB

Primer partit a Casa, primera victòria.
Els de Juanjo Pérez eren que els dos punts deurien quedar-se al Municipal d’Esports, però per això els Saforencs havien de treballar de valent, per tal d’aconseguir la victòria, enfront de un C. Bm. Puçol, descendit de 2a Nacional.

Un mal Inici per als de la Safor, provocaria, que els de l’Horta Nord, es distanciaren en el marcador amb una renta de 2-3 gols, durant els primers 30 minuts de joc, On els Olivans, no donaven amb la tecla defensivament per poder parar als puçolencs, de cara gol.

La Segon part de l’encontre estaria marcat pel gran canvi tan ofensiu com defensivament dels de Juanjo Pérez, que aconseguiren fer funcionar la defensa, i així poder ajudar al tot Veterà, Manuel Sansaloni a aturar balons, que gràcies a ell, es varen veure primeres i segones onades finalitzades amb gol. Per altra banda un atac, ben elaborat i jugat en equip es varen veure finalitzacions amb èxit. Gran Inici de temporada lliguera a Casa, on ens estrenem amb victòria davant la nostra afició.
També donar ànims i una magnífica recuperació al nostre porter Marc Mascarell, per la lesió que va sofrir en l’encontre en els últims minuts de partit.

Próxim partit, al camp del UD LEVANTE MARNI «C», esperem que els nostres puguen portar cap Oliva els 2 punts. A per ells #Guerrers

📌Resultat Final CH. Oliva 27-24 C. Bm. Puçol

#123OLIVA #SENIORMASCULÍ #SELFIEGUANYADOR#ERANUNDOMINGODETARDEFUIALOSCOCHESDECHOQUE

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com