Derrota balsàmica del Sènior Femení davant el líder de la competició

Por
Publicado: octubre 27, 2013
_SEP4621

Molt bon encontre viscut dissabte a Oliva, dia de la presentació del club, entre el nostre equip sènior femení i l’actual líder de la competició el BM. Morvedre B.

Ahir, l’equip olivense s’enfrontava a un dels equips més durs i potents de la categoria i l’encontre no va defraudar al nombrós públic assistent. Durant gran part de l’encontre l’equip saforenc va posar contra les cordes a l’equip del Morvedre gràcies, en part, a la gran tasca defensiva i les intervencions de la portera Ana Fabrich. L’Oliva va començar en atac amb el seu típic 5 a 1 ofensiu i, partit rere partit, es nota la millora en la fluïdesa de la circulació de baló de la primera línia amb una Laura Collado excepcional en la direcció, Mireia Cotaina i Nerea Peiró superant en diverses ocasions en el 1 contra 1 i Débora Borràs i Carmen Vizdómine entrant en carrera fins els 6 metres.

Cap a la meitat de la primera part, l’entrenador va canviar el sistema ofensiu al 4-2 obtenint un molt bon resultat gràcies a la mobilitat en 6 metres de la pivot Noelia De La Fe i la lluita interior de Andrea Moscu i Sara Pérez. Durant tota la primera part l’encontre va estar molt igualat i les defenses s’imposaren als atacs, el resultat de la primera part fou d’empat a 9 gols.

Durant la segona part el signe del partit va anar decantant-se poc a poc per a l’equip rival, gracies a l’aportació del poderós llançament exterior de les seues laterals. El Morvedre anava incrementant la seua diferència fins arribar a aconseguir 6 gols de diferència amb el 13 a 19. Però l’equip local encara no havia dit la última paraula i en un últim esforç i a la vista de l’agressivitat defensiva mostrada per les jugadores del Morvedre, l’Oliva es va posar de nou les piles en defensa amb una tasca incommensurable de Mari Tarrasó a l’exterior i també ofensivament gràcies a l’efectivitat en el llançament de l’extrem Blanca Molió amb tres gols de quatre llançaments.

A la fi, el resultat de 17 a 21 demostra el treball i ben fer d’un equip que aspira cada vegada a més i que, amb només tres anys de competició, es capaç de plantar cara a qualsevol equip de categoria autonòmica i, inclús, jugar de tu a tu amb equips de nivell autonòmic format amb jugadores procedents d’equips de Nacional, com és el cas del Morvedre B.

Ara a continuar treballant i esperar que la tasca es vega reflectida amb les primeres victòries en els pròxims partits davant rivals que a priori són més febles.

Enhorabona per la vostra progressió…

1,2,3 Oliva!!!

Un Comentario

  1. David Cremades

    28 octubre, 2013 at 13:18

    Enhorabona per les sensacions i una llàstima no haver aconseguit raspar 1 puntet al menys.

    Seguiu treballant i disfrutant que es l’important.

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com