Derrota de l’equip Sènior Femení davant el CH Riola

Por
Publicado: octubre 18, 2013
_SEP4598

Altra vegada la mateixa pedra. Si la temporada passada l’equip saforenc topetava amb l’equip del CH Riola a casa, per tan sols un gol de diferència, enguany tampoc ha pogut ser i ahir va caure derrotat in-extremis per tan sols dos gols de diferència.

L’equip olivense començà el partit amb un defensa 5-1 mixta davant l’equip rival, per tal d’intentar parar el poderós joc ofensiu que té l’equip de Riola als seus laterals. Al principi la cosa no pintava bé, encara que la diferència màxima de l’equip visitant tan sols va ser de dos gols a favor seu, el resultat parcial a la fi de la primera part era de 6 a 7 a favor del CH Riola. Poc a poc, les jugadores olivenses van anar ajustant la defensa i van aconseguir parar el joc de la jugadora número 10 del Riola i, fins i tot, posar-se un gol per davant als 10 minuts de la segona part amb el marcador de 10 a 9, però cap al final de l’encontre la jugadora número 6 del Riola va aconseguir trencar la defensa olivense i posar per davant al seu equip 11 a 12. A falta de 50 segons, l’equip local tenia l’oportunitat en una última jugada per poder empatar l’encontre i, després de demanar un temps mort per preparar l’últim atac, aquest no es va poder fer efectiu i l’equip visitant va aprofitar una pèrdua de baló per matar l’encontre a la contra, posant-se dos gols per davant a falta de pocs segons.

Una llàstima no haver pogut treure cap punt en el primer partit a casa, doncs l’equip olivense ho va donar tot en defensa i, pel que fa a l’atac, també cal assenyalar la mala sort en moltes ocasions amb diversos llançaments al pal que no volien entrar. Ara toca pensar ja en el proper encontre, també a casa, el dia de la presentació (26 d’octubre a les 19:30h) davant el BM. Morvedre.

Les jugadores de l’encontre varen ser: Ana Fabrich i Iva Kirilova (porteres), Nerea Peiró (1 gol), Blanca Molió, Mª Carmen Tarrasó (2 gols), Noelia de la Fe (1 gol), Carmen Vizdomine, Laura Collado (5 gols), Andrea Moscú, Debora Borras (2 gols) i Sara Pérez.

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com