El CH Oliva Femení no pot amb el CH Picassent.

Por
Publicado: enero 30, 2012

Club handbol Seniors Femenino

El CH Oliva Femení, es va enfrontar el passat dissabte al CH Picassent, al pavelló municipal d’esports d’Oliva. L’objectiu de les olivenses en aquesta segona jornada, era aconseguir un bon resultat front a un dels dos rivals més forts del grup.

Les jugadores de l’equip local, començaren el partit un poc desconcertades i amb massa nervis, cosa que provocà que l’equip visitant, el CH Picassent, dominarà el partit des del primers instants de l’encontre, sent el resultat al final de la primera meitat de 3 a 11.

La cosa no va canviar a la segona part, on les pèrdues de baló del CH Oliva davant la defensa 5-1 de les visitants, donaren lloc a molts contratacs, que acabaren per traure del partit a les nostres. El resultat final fou de 6 a 22, a favor de les de Picassent.

La superioritat de l’equip visitant, junt a la falta d’efectivitat de les xiques de Manolo Sansaloni, va deixar un mal sabor de boca al nostre equip femení, que va lluitar de valent en defensa, però que no troba la fòrmula per a dur endavant un bon joc ofensiu, sobretot quan l’equip contrari juga amb alguna jugadora avançada.

 La propera setmana, el CH Oliva femení, intentarà aconseguir una victòria front al CH Riola, un vell conegut per a les nostres. L’hora i el lloc estan encara per determinar.

 ÀNIMS I FORÇA PER A LES NOSTRES!!

1,2,3 OLIVA!!!

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com