El CH Oliva Juvenil guanya a la UE Betxí.

Por
Publicado: enero 31, 2012

El equip juvenil del CH Oliva guanya el enfrontament per la 4ª posició

El juvenil del CH Oliva s’enfrontava al quart classificat de la lliga regular, el UE Betxí en el Pavelló Municipal D’Esports D’Oliva. Un partit molt important per a la confiança del nostre equip, doncs en el partit d’anada en Betxí, el resultat i les sensacions foren bastant negatives.

El partit començà molt be per als Olivers amb rentes constants de 3 o 4 gols a favor. El treball defensiu amb el incasable Josep Colomar en el avançat y un fort bloc de 5 defensors darrere va permetre arribar al descans amb una renta de 7 gols (14-7).

A la segona part més del mateix, pareix que aquest equip sap aprendre del errors i no va baixar la guàrdia en cap moment.  Això va permetre al entrenador local, Juanvi Fabrich, fer moltes rotacions i donar minuts als menys habituals.

Com aspectes a destacar d’aquest encontre són tant el bloc defensiu i  l’aportació de la porteria com el bon treball ofensiu sense massa precipitacions y la aportació de tots el jugadors que participaren del encontre. Al final resultat de 24-13 a favor dels locals.

La setmana que ve visitem al CH Xàtiva, a on  anem en ganes de aconseguir la victòria ja que aquest equip ens va guanyar els 2 punts al partit jugat en la nostra pista.

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com