No va poder ser!!! El CH Oliva va caure a casa contra el líder.

Por
Publicado: enero 9, 2012

El CH Oliva s’enfrontava el passat dissabte, en el Pavelló Municipal d’Esports d’Oliva, al líder invicte de la categoria, el FLORIDA HANDBOL CAIXA POPULAR, amb el recolzament de la seua afició que no va voler faltar a la important cita i que va omplir les grades del pavelló.

Com no podia ser d’una altra forma, els jugadors de Juanjo Pérez van eixir a per totes des del principi i, durant els primers compassos de l’encontre, les diferencies van ser mínimes, d’un o dos gols durant tota la primera meitat. Els locals estaven encertats en atac, però el potencial de l’equip visitant es feia notar massa en la defensa local. Va ser una primera part molt igualada amb un intercanvi constant de gols i alternança al marcador, fins que al minut 20 de la primera part els olivers van aconseguir una màxima renda de dos gols, la qual van saber mantenir fins que es va acabar la primera part amb el resultat de 15 a 13.

Al principi de la segona part, l’equip visitant va retallar distancies fins aconseguir posar-se a tan sols un gol. A partir del 17 a 16 l’equip oliver va començar a forçar la màquina i amb un punt més de velocitat que el seu rival va aconseguir una diferència de cinc gols 25 a 20. Quan tot bufava a favor de l’equip local, es van produir un seguit de pèrdues ofensives de l’equip saforenc, que van permetre que l’equip visitant retallés les diferències fins tan sols un gol, 25 a 24  i, a falta tan sols de 8 minuts per finalitzar l’encontre. El final del partit es preveia dramàtic i emocionant però l’equip oliver estava molt nerviós, al contrari que el seu rival que, veia la possibilitat d’emportar-se els dos punts en joc. A falta de tres minuts el resultat estava empatat a 26 i dos noves pèrdues en atac van provocar que els de Catarroja es posaren per davant per primera vegada en tota la segona part, 26 a 28, amb dos ràpids contracops. L’equip oliver va aconseguir reduir la diferencia 27 a 28 però l’equip visitant va saber gestionar el seu últim atac per deixar passar els últims segons de l’encontre i emportar-se la merescuda victòria que els deixa invictes des que ha començat la lliga.

La propera setmana l’equip oliver visitarà el camp del tercer classificat, el C.BM. MARISTAS ALGEMESI, amb la intenció d’arravatar-li el tercer lloc, donat que estan a tan sols dos punts i, una victòria, encara que fos per la mínima, situaria en tercer lloc a l’equip oliver.

Gràcies afició!!!

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com