Els Benjamins del CH Oliva arrapen 2 puntets al líder el CH Alcàsser a domicili.

Por
Publicado: febrero 12, 2012

El equipo de los mas pequeñines

Els més menudets del CH Oliva jugaren el passat dissabte, el que pot ser l’encontre més difícil de la temporada, contra el líder de la classificació el CH Alcàsser a domicili.

Des del principi de l’encontre es veia que l’encontre no anava a ser gens fàcil, doncs els jugadors de l’alcàsser ens avantatjaven en estatura. El primer quart d’encontre va caure a favor dels locals per l’ajustat resultat de 3 a 2 (una llàstima!). Durant el segon quart es va veure un partit molt més obert ja que els xiquets i xiquetes ja havien entrat en calor al gèlid pavelló d’Alcàsser, el resultat fou de 6 a 3 a favor dels locals. Però, encara no estava tot dit, aprofitant el descans, el canvi de sistema defensiu i el canvi de porter (que ho va fer magníficament!), els xiquets i xiquetes de l’Oliva varen eixir a per totes i aconseguiren imposar-se al líder amb el resultat de 3 a 5. L’últim quart l’entrenador de l’Oliva va donar més minuts als jugadors que menys havien participat als altres tres quarts i, aquesta, malauradament va acabar amb derrota, però amb molt bon sabor de boca per a l’entrenador per l’entrega i actitud de tots els xiquets i xiquetes sense excepció.

A la fi, un encontre molt net i amb molt bon ambient per part de tots els pares, que no van parar en tot l’encontre d’animar els seus xiquets i xiquetes, així com també dels entrenadors i l’àrbitre. Tots varem passar un matí molt agradable tot i el fred patit a la pista de joc.

Gràcies a tots els pares per la vostra constància, tot i les matinades i el fred que està fent-nos!!!

 

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com