ELS GUERRERS INFANTILS D’OLIVA SEGUIXEN GUANYANT BATALLES

Por
Publicado: noviembre 19, 2016
foto-web

L’infantil del tècnic Jose Vte, s’enfrontaven al conjunt de la Costera CH Xàtiva. A priori anava a ser un encontre decantat per la part dels saforencs, per el gran nivell de joc que estan realitzant els Guerrers d’Oliva.

Els primers 25 minuts de l’encontre anaven a ser molt intensos en defensa per part del equip local, possant-se en el marcador per un contundent 15-3, això permetia a l’entrenador a moure la banqueta i que els menys habituals agafen minuts.

A l’inici de la segona part, Els Guerrers Infantils d?oliva tenien clar que havien de mantenir la mateixa intensitat defensiva. Cosa que no farien cas i en els primert 9 minuts de la segona meitat, l’equipada la Costera ens feien 6 gols. Un temps mort del tècnic local faria que els saforencs agafaren la mateixa línia defensiva que en la primera part. Final del partit 29-13. Dos puntets més que sumen al nostre caseller.

Donar l’enhorabona als Mini Guerrers Infantils d’Oliva, que setmana a setmana treballen intensament per millorar dia a dia.

 

1 2 3 OLIVA !!

 

VORE FOTOS DEL PARTIT

 

Redacció: jose Vte

Fotografía : Isa Alemany

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com