Les xiques de l’equip Sènior guanyen el torneig d’Handbol Platja d’Oliva 2012

Por
Publicado: septiembre 2, 2012
xiques

Aquest dissabte es va celebrar el primer torneig d’handbol platja a la platja de la mitja Galta d’Oliva. L’equip convidat era el CH Altea de 2n Divisió Nacional però que no va ser un impediment per a que les jugadores de Manolo Sansaloni s’emportaren el trofeu de Campiones en derrotar els tres partits jugats a les jugadores de l’Altea.

Les jugadores que van formar part de l’equip foren: porteres (Ana Fabrich i Iva Kirilova) i jugadores de camp (Lucía Lopez, Noelia de la Fe, Maria Carmen Tarrasó, Lidia Ibáñez, Laura Collado i Noelia Llidó).

La competició consistia en tres encontres de dues parts cadascun, i l’equip que guanyava 2 d’ells es proclamaria campió del torneig.

El primer encontre no va tindre massa història donat que les Olivenses es van imposar a les dues parts (2-0) encara que tan sols per dos gols de diferencia 8-6 i 10-8. El segon encontre va estar mes igualat donat que les jugadores d’Altea van aconseguir guanyar la primera part però les jugadores del Oliva van aconseguir imposar-se en la segona (1-1) i forçar la tanda de penals que van aconseguir guanyar. El tercer i últim encontre on ja estava tot decidit va ser un calc del segon on les visitants es van imposar en la primera meitat i les Olivenses es van imposar clarament pel resultat de 20 a 4 a les visitants.

 

En finalitzar el torneig es va celebrar el triomf en la mateixa platja de la Mitja Galta amb un dinar.

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com