Èxit de participació al torneig de Reis del dia 4 de Gener.

Por
Publicado: diciembre 22, 2011

Com ja és habitual el club Handbol Oliva celebra, amb el motiu de les vacances de Reis, un torneig d’Handbol de pares contra fills que, aquest any, ha esdevingut tot un èxit de participació.

Ahir, dimecres dia 4 de Gener, a les pistes del pavelló Municipal d’esports d’Oliva, es va viure una gran festa de l’Handbol des de les 17:30h de la vesprada fins les 21:30h de la nit:

  • A les 17:30h es va jugar el primer partit de la vesprada amb l’enfrontament dels equips mixtes de prebenjamins i benjamins contra els respectius pares. Aquest enfrontament, en contra del que ú podia pensar, va estar molt igualat i, a més a més, es van produir moltes accions divertides i inclús còmiques durant l’enfrontament… Els xiquets i xiquetes van disfrutar  moltíssim pel fet d’enfrontar-se als seus pares.
  • En acabar aquest partit, va ser el torn dels Alevins, on es va notar un poc més l’estat físic dels pares envers els seus fills, això sí, un poc més majors…
  • A continuació va ser el torn dels infantils, que ens van brindar un encontre molt igualat contra els seus pares i mares.
  • I, per acabar amb les categories de base, van jugar els cadets contra una selecció de pares i mares dels infantils i cadets. Aquestos van passar per damunt dels pares sense cap tipus de pietat. Els van matxucar a contres!!!
  • Finalment, els equips de majors del club, es van voler afegir a la gran festa de l’handbol, disputant un triangular entre els equips juvenil masculí, sènior femení i sènior masculí. Aquesta forma de competició consistia en partits curts (de 10 minuts) de forma que cada equip disputava un total de quatre parts, amb dues parts alternes contra cadascun dels altres dos equips.

Al final de la jornada lúdica-esportiva, tothom va estar convidat a un esmorzar a càrrec del Club Handbol Oliva.

Tot açò ha estat preparat gràcies a l’ajuda dels diferents entrenadors dels equips, del bar del pavelló cobert, dels components de la junta directiva i també d’alguns pares i mares dels xiquets i xiquetes assistents…

La junta directiva del CH Oliva vol agrair la participació i ajuda a tots els assistents i desitjar-vos que passeu unes bones festes i feliç 2012!!!

 

 


 

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com