Presentació dels equips del Club Handbol Oliva per a la temporada 2013/2014

Por
Publicado: octubre 16, 2013
Equips Del Club

Presentació dels equips del Club Handbol Oliva per a la temporada 2013/2014

El Club Handbol Oliva comença la nova temporada 2013/2014 amb moltíssima il·lusió. Aquesta nova temporada, l’equip sènior masculí ha ascendit per primera vegada en la seua història a la Segona Divisió Nacional i intentarà mantenir-se en aquesta complicada categoria. L’equip Sènior Femení, que ja va jugar la temporada passada a la Primera Autonòmica i que va quedar quart classificat de la lliga regular, afronta de nou el repte en aquesta categoria com un equip ja consolidat i en aspiracions a quedar entre els tres primers del seu grup. I, finalment, l’equip juvenil que també milita a la primera divisió Autonòmica, intentarà fer un bon paper en la màxima competició juvenil.

Tampoc volem oblidar a la nostra il·lusionant pedrera, no en va, l’esport de l’handbol Oliva es considerat com una de les disciplines més sanejades i amb un gran nivell, i no solament a nivell local, sinó també a nivell provincial, autonòmic i nacional. Actualment tenim equips a totes les categories i amb magnífics resultats, amb alguns equips de la pedrera en la màxima categoria federativa autonòmica, anomenada “Categoria de Rendiment”.

Som un club minoritari i estem obligats a fer molt esforços per a que a la nostra ciutat es practique aquest meravellós esport, però sens dubte que paga la pena, l’esport uneix a les persones, suposa un gran treball físic, voluntat de superació i un nombrós conjunt de valors implícits…

Tot seguit et convidem a la presentació de tots els equips del Club Handbol Oliva, tant de la base (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets) com els equips del club (juvenils, sènior femení i sènior masculí), que tindrà lloc el proper 26 d’octubre a les 16:45h al pavelló municipal d’esports d’Oliva. On, posteriorment podrem gaudir de dos encontres de lliga, ja que a les 18h l’equip sènior masculí s’enfrontarà al C.BM. Quart i a les 19:30h el sènior femení s’enfrontarà al C.BM. Morvedre B.

T’esperem el dissabte dia 26 i, tant els membres de la junta directiva, entrenadors i els jugadors i jugadores,  esperem que passeu una vesprada agradable, emocionant i mogudeta amb la presentació, els encontres i la batucada que ens farà moure’ns a tots i totes.

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com