C.Bm. Almoradi 36 – 20 C.H. Oliva

Jornada 1

C.Bm. Almoradi 36 – 20 C.H. Oliva

Mal debut del primer equip del Club en la Segona Divisió Nacional. Aclaparadora derrota soferta en el seu desplaçament a Almoradí. L’equip d’Oliva va jugar de tu a tu durant els primers 15 minuts de partit, però a partir del quart d’hora de partit l’equip Alacantí va augmentar la intensitat del seu joc. Una molt bona defensa dels locals provocà que l’equip saforenc fora contraatacat pels extrems rivals fins arribar al descans amb el partit mig resolt, el resultat ho deia tot 21 a 9.

La segona part no va canviar massa, però l’equip Olivense va poder controlar millor les eixides del rival aconseguint reduïr el nombre de gols encaixats. A la fi, l’Oliva perdé de 16 gols de diferència amb el resultat final de 36 a 20 i, ara a pensar ja en el proper encontre contra el Benimaclet també a domicili, doncs el partit a casa contra l’Altea ha estat ajornat. Així doncs, l’equip Olivense no tornarà a jugar fins a la jornada 3, on s’enfrontarà l’handbol Benimaclet en la capital. Esperem que obtingui un millor resultat i que poc a poc l’equip vaja agafant-li el pols a la categoria, doncs l’equip Olivense es nou a la segona Divisió Nacional i, a més a més, el seu planter està molt renovat amb gent molt jove.

El primer encontre a casa, serà el proper 26 d’octubre, dia en que s’aprofitarà per fer la presentació de tots els equips del club, tant els de la base (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets) com els del club (juvenils, sènior femení i sènior masculí).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com