VI Escola Esportiva i Recreativa d’Estiu

Por
Publicado: junio 11, 2012

L’escola Esportiva i Recreativa d’estiu que es realitza a Oliva durant el mes de Juliol (per setmanes, quinzenes o per a tot el mes) està destinada als xiquets i xiquetes d’entre 5 i 14 anys. Aquesta escola va nàixer des de fa ja cinc estius i aquest pròxim Juliol farem la sisena edició de la mateixa. L’objectiu principal d’aquesta escola és educar, entretenir i motivar als xiquets i xiquetes en la realització de tot tipus d’activitats, tant esportives, recreatives com també formatives. L’horari és de 9h del matí a 14h i la realització del diferents tipus d’activitats està organitzada en grups de xiquets i xiquetes homogenis atenent tant a la seua edat biològica com a les seues característiques físiques individuals, per aquesta raó estan distribuïts en diferents grups i atesos per diferents mestres i professors titulats.

Entre les activitats físiques a destacar podríem anomenar el futbol, basquet, handbol, voleibol, rugby, pilota valenciana, atletisme… Entre les activitats recreatives que farem destaquem també els jocs amb raquetes, pales, jocs aquàtics, jocs a la platja,… i, finalment, dins de l’àmbit educatiu assenyalem l’hora d’estudi, lectura i classe de repàs que tenen al dia, jocs en anglès (per practicar l’idioma), els jocs de lògica i estratègia, la Gimcana (joc d’orientació)… i moltes sorpreses més! Tot açò a les instal·lacions municipals del pavelló cobert, el poliesportiu municipal, l’hort de la bosca i la platja de la mitja galta d’Oliva.

Podeu inscriure-vos a les oficines dels Serveis Esportius Municipals (SEM) del pavelló cobert (C/Gabriel Miró, nº 32, Oliva) en horari de dilluns a divendres de 10h a 15h (tlf. 96 285 02 21).

Vos esperem!!!

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com