Viatge a Pamplona amb el motiu del campionat Cadet Masculí.

Por
Publicado: enero 13, 2013
pamplona

El Club Handbol Oliva vol organitzar un viatge a Pamplona per als dies 29, 30 i 31 de Març, amb el motiu de la participació de l’equip Cadet Masculí en una competició en aquesta localitat, capital de la Comunitat Foral de Navarra.

El viatge està obert a tots aquells pares/mares i xiquets/tes que pertanyen al club. Cada xiquet/ta haurà d’anar acompanyat d’un adult responsable.

El viatge està programat per a tres dies (dos nits d’Hotel), des del dia 28 fins al 30 de març i aquest es farà en bus. El preu aproximat del viatge serà de 125 euros per jugador, donat que l’estança costa 95 euros i el bus uns 30 euros, anada i tornada.

El club, amb la finalitat de que el viatge siga més econòmic, farà tovalles de microfibra per a la seua venda, de forma que la família que més tovalles venga més econòmic li eixirà el viatge.

Per a més informació, podeu preguntar a l’entrenador de l’equip Cadet Masculí, Batiste Escrivà que és la persona responsable de l’organització del viatge.

Una molt bona oportunitat de visitar la bonica ciutat de Pamplona i disfrutar del nostre esport amb els nostres Cadets a un preu molt atractiu!!!

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com