Victòria a casa dels Veterans del CH Oliva davant el dur BM Alzira

Por
Publicado: marzo 11, 2015
foto web

Diumenge passat, els veterans del Ch Oliva, s’enfrontaven en el seu segon partit a casa, davant del dur equip del CBM Alzira.

Des dels primers minuts de l’encontre es preveia que l’enfrontament anava a ser molt dur i defensiu. L’Alzira va aprofitar els primers minuts d’indecisió dels locals per posar-se per davant al marcador, amb un avantatge de fins tres gols de diferència. Però una reacció dels olivenses al final de la primera meitat va servir per deixar el marcador molt ajustat, 11 a 12.

Després d’un molt bon inici dels locals en la segona meitat, gracies en part, al bon treball defensiu i les intervencions del porter Jesús Carreño (Xuxi), l’equip olivense li va pegar la volta al marcador i es va posar per davant, agafant avantatges de fins 4 gols al seu favor. Tan sols una reacció final dels visitants al final del partit, va fer que el resultat final quedés més ajustat amb el resultat final de 24 a 22.

Amb aquesta victòria, els d la Safor es situen en la cinquena posició a falta de jugar el seu partit aplçat en Torrent que els situaria, fins i tot, a la tercera possició.

L’equip olivense porta un total de tres partits disputats amb el vagatge: d’una victòria (front a l’Alzira), un empat a domicili (en Quart) i una derrota (davant els Veterans d’Alacant).

El pròxim partit serà en la pista del potent equip del Port de Sagunt.

 

 

Redacció: Manolo

Fotos : Isa Alemany

 

 

 

 

VORE FOTOS DEL PARTIT

 

 

 

Registrate para poder dejar comentarios Login

Deja tu comentario

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com